Gellak

Gellak aanbrengen in Harderwijk

Je nagels laten lakken met gellak? Dat kan natuurlijk bij Beautysalon Bunita in Harderwijk. Gellak wordt ook wel gel nagellak of gel polish genoemd en is een nieuwe trend in de nagelindustrie. De lak wordt op je eigen nagels aangebracht en blijven gemakkelijk tot twee weken zitten!

Gellak op de handen & voeten

Wij kunnen gellak op zowel de handen als de voeten aanbrengen.  Voor het aanbrengen van gel nagellak op de handen, rekenen wij €17,-. Voor het aanbrengen van gellak op de voeten, rekenen wij ook €17,-. Wil je het allebei laten uitvoeren door Beautysalon Bunita, dan kost dit je €30,-.

Gellak verwijderen

Vind je het lastig om de gellak zelf te verwijderen? Beautysalon Bunita kan dit uiteraard ook voor je doen. Voor het verwijderen van de gellak op de handen, rekenen wij €5,-. Voor het verwijderen van de gellak op de voeten, rekenen wij ook €5,-. Wil je het allebei laten verwijderen door Beautysalon Bunita, dan kost dit je €10,-.

Beautysalon Bunita in Harderwijk

Sinds 2017 is Beautysalon Bunita actief. Wij specialiseren ons op het aanbrengen van gellak, maar ook op het masseren, het uitvoeren van gezichtsbehandelingen, make-up en het epileren, verven en harsen. De beautysalon bevindt zich in Harderwijk en ontvangt klanten uit de hele Veluwe! Meer weten of wij wat voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met 06-15426687 of via info@beautysalonbunita.nl