Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen in Harderwijk

Bij Beautysalon Bunita kun je verschillende gezichtsbehandelingen boeken. Een gezichtsbehandeling zorgt voor rust en ontspanning, maar is ook nog eens heel belangrijk voor de ontwikkeling en de juiste conditie van je huid. In de salon werken wij met natuurlijke producten op basis van Aloe Vera.

Basis gezichtsbehandeling (± 45 min €27,-)
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, gezichtsmassage, gezichtsmasker en een verzorgende crème.

Complete gezichtsbehandeling (± 75 min €32,-)
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen,wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker en een verzorgende crème.

Luxe gezichtsbehandeling (± 90 min €37,-)
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling,onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, hoofdhuid massage, masker, voet- of handmassage, serum en een verzorgende crème.

Beautysalon Bunita in Harderwijk

Sinds 2017 is Beautysalon Bunita actief. Wij specialiseren ons op gezichtsbehandelingen, het aanbrengen van gellak, maar ook op het masseren, het aanbrengen van gellak, make-up en het epileren, verven en harsen. De beautysalon bevindt zich in Harderwijk en ontvangt klanten uit de hele Veluwe! Meer weten of wij wat voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met 06-15426687 of via info@beautysalonbunita.nl