Massages

Massage in Harderwijk

Bij Beautysalon Bunita kunt u terecht voor verschillende massages. Even helemaal tot rust komen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Lichaamsmassage
Op zoek naar ontspanning? Bij deze massage komt je volledige achterzijde aan bod. De rug, schouders, nek en de achterkant van de benen  zullen gemasseerd worden. Uiteraard zullen eventuele spierknopen niet worden ontzien.
± 30 min: €22,-
± 45 min: €27,-
± 60 Min: €32,-

Hotstone massage
Warmte heeft op het lichaam een ontspannend effect. Tijdens de hotstone massage worden basalt stenen gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen die ontstaan zijn door het stollen van lava. Deze stenen hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden celcius waardoor dit heerlijk ontspannend aanvoelt. Daarnaast stimuleren de warmte van de stenen en de massagetechniek uw bloedsomloop. Bij deze massage zullen de rug, schouders, nek en achterkant van de benen gemasseerd worden.
± 30 Min: €27,-
± 45 Min: €32,-

Fibromyalgie massage
Fibromyalgie gaat vaak gepaard met klachten als vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn en angsten. Klachten die ervoor zorgen dat het lichaam nooit helemaal de tijd krijgt om zich te herstellen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een gerichte massage kan helpen om deze balans te herstellen. Dit is een massage die het lichaam tot rust brengt en zorgt voor een goede balans in het hele lichaam.
± 30 Min: €27,-

Beautysalon Bunita in Harderwijk

Sinds 2017 is Beautysalon Bunita actief. Wij specialiseren ons op masseren, maar ook op het aanbrengen van gellak, het uitvoeren van gezichtsbehandelingen, make-up en het epileren, verven en harsen. De beautysalon bevindt zich in Harderwijk en ontvangt klanten uit de hele Veluwe! Meer weten of wij wat voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met 06-15426687 of via info@beautysalonbunita.nl